Ga naar hoofdinhoud

EDVC Contact

EDVC contactgegevens

Theo is meestal makkelijk bereikbaar tussen 08 en 10 uur in de ochtend en tussen 18 en 20 ’s avonds. Wanneer Theo met paarden bezig is worden oproepen per telefoon meestal genegeerd. Op gemiste oproepen wordt overigens wel op een later tijdstip gereageerd. In verband met een drukke agenda mag u er van uitgaan dat afspraken zo’n 4 weken vooruit gepland worden. Voor ‘spoedjes’ is er op de EDVC kliniek in Oud-Turnhout wel altijd ruimte.

Direct contact? Bel gerust!

Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 10:00
Maandag t/m vrijdag 18:00 tot 20:00

+31 (0)6 474 662 91

U kunt ons natuurlijk ook een email sturen met uw vraag en contact informatie: info@edvc.nl

Werkgebied

Het werkgebied van EDVC bevindt zich voornamelijk rondom de kliniek in Oud-Turnhout, België en de provincie Noord-Brabant in Nederland. Theo werkt daarnaast ook regelmatig in de regio Aken-Keulen-Bonn in Duitsland en in de randstad van Nederland. Verdere visites worden natuurlijk ook gereden indien hier meerdere paarden op dezelfde locatie behandeld kunnen worden. Tevens kunnen afspraken altijd ingepland worden op de paardenklinieken in Nederland en Duitsland waarmee EDVC samenwerkt.

Indien u elders paarden heeft staan die nagekeken en/of behandeld moeten worden, neem dan gerust contact op. Theo houd van reizen en avontuur en spreekt bovendien vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Spaans en staat er altijd voor open paarden in het buitenland te behandelen.

Contact opnemen